Glasscafe - Skogsbrynet
Restaurang - Skogsbrynet
Rum - Skogsbrynet

Om Skogsbrynet

 

Njut vid havet

Skogsbrynet föddes ur en längtan att kunna träffas under trevliga former och bara njuta av livet. En plats att längta till där själen kan få ro och sinnena kommer i balans. Vi finns nära och tillgängligt i Höganäs men ändå lite avskilt mitt i naturens famn. Läget är fantastiskt direkt vid strandängarna med havets dofter och brus. Utsikten över havet och Danmark är som ett ständigt föränderlig vykort där solnedgången sakta avslutar dagen. Stanna ett tag – ät, drick, umgås & njut hos oss på Skogsbrynet!

 

Pausa vid havet

Slå er ner på vår Terrass vid havet. Här serverar vi dagligen favoriter från det italienska köket. Ät på plats eller ta med något gott på färden. Vi är speciellt kända för vår tunna frasiga Italienska Pizza och Pasta Seafood. Efterrätter, glass och kaffe hittar ni också på menyn.

 

Ät vid havet

Besök vår restaurang och prova säsongens medelhavsinspirerade meny. Ett intressant urval maträtter lagade med kärlek på råvaror från lokala odlare och uppfödare. Missa inte våra temakvällar, grillbuffén på Terrassen eller när vi har besök av vårt husband.

 

Bo vid havet

Skogsbrynet är mötesplatsen för skåningar, sommargäster och turister som vill vidga sina vyer. En central utgångspunkt när ni skall uppleva regionens sevärdheter och nöjen. Vi samarbetar med hotell, B&B och Vandrarhem i närheten och erbjuder tillsammans med dem olika paket till förmånliga priser, kontakta oss så berättar vi mer!